keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Herkullinen omenakakku

Sain eräältä vanhalta sukulaiselta herkullisen kakun ohjeen. Mikä parasta, tähän kuivakakkuun ei tule ollenkaan voita, vaan se korvataan ruokaöljyllä (esim. rypsiöljy).

Tervetuloa herkuttelemaan tämän reseptin parissa!

1 pieni purkki luonnonjugurttia
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 purkkia sokeria (käytä jugurttipurkkia mittana)
3 purkkia vehnäjauhoa
1/2 purkkia ruokaöljyä
3 kananmunaa
Lisää kakkuun raastettua omenaa, kirsikoita, kaakaojauhetta (esim. tiikerikakku) tai vaikkapa kookoshiutaleita.
Laita voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 180 asteessa, kunnes taikinatikkuun ei jää taikinaa.

Maukkaita kakkuhetkiä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti